Yhtiöoikeus

Yhtiöoikeuteen ja yhtiöveroihin liittyvät lakipalvelut Tampereella

Onko yritykselläsi yleisesti yhtiöoikeuteen tai yhtiöverotukseen liittyviä kysymyksiä, joissa kaipaat osaavan lakimiehen apua? Lakitoimistomme asianajajilla ja yhtiöoikeuden juridiikkaan perehtyneillä lakimiehillämme on monipuolinen kokemus kaikissa liikejuridiikkaan liittyvissä asioissa.

Palvelemme aloittavia tai jo pitempään toimineita yrityksiä ja yhteisöjä mm. osakassopimusten laatimisessa, yrityskaupoissa, yritysten välisissä sopimusasioissa ja luonnollisesti myös eri yhtiömuotojen valinnassa sekä niiden perustamiseen ja käytännön liiketoimintaan liittyvissä vakuus- tai rahoitusjärjestelyissä.

Yhtiöverotuksen asiantuntijat

Yhtiön edun turvaamisen kannalta kaikissa vero-oikeuteen liittyvissä asioissa ja prosesseissa oikean terminologian käyttö on erittäin tärkeää halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Lakitoimistomme asianajajien laaja osaaminen kaikissa yhtiöoikeudellisissa verotusasioissa takaa asiakkaidemme edun toteutumisen ja laadimme asiakasyrityksillemme mm. tarkat vastineet verotarkastuskertomuksiin ja haemme muutosta jo annettuihin yhtiöiden verotuspäätöksiin.


Yhtiöiden verotusasioiden huolellinen verosuunnittelu on olennainen osa verotettavan tahon oikeutta ja lakitoimistomme henkilöstön vahvaa erityisosaamisaluetta.Asianajotoimisto Veneskoski • Tampere

Yhtiöiden verotusasioiden huolellinen verosuunnittelu on olennainen osa verotettavan tahon oikeutta ja lakitoimistomme henkilöstön vahvaa erityisosaamisaluetta. Yritysten lisäksi palvelemme myös yksityishenkilöitä erilaisissa verotusasioihin liittyvissä toimeksiannoissa ja konsultointitehtävissä.

Yhtiön perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen tai esimerkiksi yhtiön toiminnan alasajoon liittyy monenlaisia erityiskysymyksiä.

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita Tampereen seudun ja Pirkanmaan lisäksi myös koko Suomen alueella unohtamatta kansainvälisiä toimeksiantoja, joissa palvelemme sujuvasti useilla eri kielillä. Tarjoamme palveluitamme yksittäisiin kertaluonteisiin toimeksiantoihin tai pitkäaikaisempaan yhteistyösopimukseen perustuen.


Yhtiöoikeuteen ja yhtiöiden verotukseen liittyvissä lakiasioissa Sinua palvelevat asianajajat Juho Siitari ja Kimmo Lahtinen.