Kiinteistöoikeus

Asunto-, kiinteistö- ja rakennusoikeuspalvelut Tampereen seudulla

Onko Sinulla tai yritykselläsi haasteita asunto-, kiinteistö- tai rakennusoikeuteen liittyvissä asioissa? Asianajotoimistomme kiinteistöoikeuteen erikoistuneet lakimiehet palvelevat joustavasti asunto-osakkkeiden ja kiinteistöjen kauppoihin liittyvissä lakiasioissa sekä riidanratkaisuissa.

Asunto- ja kiinteistökaupan riidat • ostajan ja myyjän vastuut?

Askarruttaako Sinua asunto- ja kiinteistökaupan yleiset sopimusasiat tai ehkäpä ostajan ja myyjän vastuut esim. paljon puhutuissa kosteusvauriotilanteissa sekä näistä monesti johtuvat riitatilanteet?

Kiinteistölakimiehiemme asiantuntemus ja ammattitaito yhdistyvät lakitoimistomme arvoihin, joissa toiminnan riippumattomuus ja ehdoton luottamuksellisuus luovat asiakkaillemme laadukkaan kiinteistö- ja asuntokauppojen kiemuroihin ratkaisuja tarjoavan kokonaispalvelun.

Kiinteistölakimiehen palvelut yksityisille ja yrityksille

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita Tampereen seudun ja Pirkanmaan lisäksi myös koko Suomen alueella. Toimimme sujuvasti myös kansainvälisissä kiinteistöoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa ja tarjoamme lakiasioihin liittyviä palveluitamme sujuvasti myös ruotsin, englannin, venäjän, espanjan ja ranskan kielillä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä kaikissa asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä asioissa, kuten mm. sopimus- ja kauppakirja-asioissa tai virheiden ja riitatilanteiden selvittelyissä.


Kiinteistöoikeuteen liittyvissä asioissa Sinua palvelevat lakitoimistomme asianajajat Juho Siitari ja Kimmo Lahtinen.